Crema de capsuni

Crema colorata si aromata, perfecta pentru prajituri si torturi cu capsuni!
Ingrediente:

200 ml lapte, 10 linguri zahar, 1 ou, 200 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 200 gr capsuni

Timp preparare

30 min

Nr. portii

Cantitate suficienta pentru 1 prajitura (30x20)

4.8/5 - (115 votes)

Capsunile se mixeaza intr-un blender apoi se trec prin sita pentru a indeparta semintele.

Intr-un vas se amesteca zaharul, laptele si oul pana obtinem o compozitie omogena.

Punem vasul pe foc si amestecam continuu pana crema incepe sa se ingroase (cca 3 min de la primul clocot) si devine ca un sirop.

crema de capsuni 4Compozitia obtinuta se lasa sa se racesca cca 15 min apoi se adauga vanilia , untul taiat cubulete si mixam.

crema de capsuni3Peste crema obtinuta adaugam treptat pulpa de capsuni si mixam .

crema de capsuni2

Vom obtine o crema  perfect untoasa, fara aspect taiat sau aglomerari.

crema de capsuni 1

Se foloseste la umplerea ,  finisarea si decorarea prajiturilor.

Sa aveti spor!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

3 thoughts on “Crema de capsuni”

  1. Cea mai buna crema cu capsuni pe care am facut-o vreo data…excelenta .Am sa mai incerc si alte retete de la tine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.