4.7/5 - (120 votes)
Capsunile se mixeaza intr-un blender apoi se trec prin sita pentru a indeparta semintele.
Intr-un vas se amesteca zaharul, laptele si oul pana obtinem o compozitie omogena.
Punem vasul pe foc si amestecam continuu pana crema incepe sa se ingroase (cca 3 min de la primul clocot) si devine ca un sirop.
Compozitia obtinuta se lasa sa se racesca cca 15 min apoi se adauga vanilia , untul taiat cubulete si mixam.
Peste crema obtinuta adaugam treptat pulpa de capsuni si mixam .
Vom obtine o crema perfect untoasa, fara aspect taiat sau aglomerari.
Se foloseste la umplerea , finisarea si decorarea prajiturilor.
Sa aveti spor!
3 thoughts on “Crema de capsuni”
Cea mai buna crema cu capsuni pe care am facut-o vreo data…excelenta .Am sa mai incerc si alte retete de la tine.
Ma bucur , te astept cu mare drag !
Am gresit ceva la crema si este foarte moale? Cum as putea sa o dreg?