Cum preparam Tiramisu la pahar? Tiramisu fara oua . Cel mai bun Tiramisu fara oua. Cum se face Tiramisu la pahar. Reteta de Tiramisu cu ananas.
Din compozitia de ananas oprim cateva cuburi pentru decor , iar restul se taie in cubulete.
Sucul de la compotul de ananas se amesteca cu 1 lingurita extract de vanilie.
Taiem piscoturile pe jumatate.
Smantana pentru frisca ( rece) se mixeaza cu zaharul pana obtinem o spuma densa.
Mascarpone se mixeaza cu extractul de vanilie , adaugam frisca si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Se pastreaza la rece pana pregatim paharele.
Taiem fiecare piscot de sampanie pe jumatate, le trecem rapid prin sirop si le asezam cate patru bucati in fiecare pahar – vezi foto.
Adaugam un start de crema Tiramisu fara oua si un strat generos de cubulete de ananas.
Adaugam al doilea strat de piscoturi insiropate.
Adaugam restul de crema Tiramisu fara oua si decoram desertul.
Pentru fiecare pahar 3 cuburi de ananas din compot si frunze proaspete de menta – vezi foto.
Se pune la rece pentru minim 4-5 ore, de preferat peste noapte.
Pofta Buna!
Vezi si reteta : Tiramisu cu fructe la pahar