4.9/5 - (70 votes)
Cum preparam Tiramisu cu fructe la pahar? Tirmisu cu fructe la pahar . Cel mai bun Tiramisu. Cum se face Tiramisu la pahar. Reteta de Tiramisu cu fructe la pahar.
Preparare Crema Tiramisu
Galbenusurile se mixeaza cu zahar ( pe baie de abur) pentru 1 minut.
Compozitia va capata o culoare deschisa si se va ingrosa.
Se lasa sa se racesca, se amesteca cu esenta de rom si mascarpone.
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Smantana pentru frisca se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat.
Se adauga peste compozitia de mascarpone si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena.
Crema se pastreaza la frigider pana pregatim siropul si taiem fructele.
Siropul – amestecam bine cafeaua cu zaharul, apa si esenta de rom.
Taiem fiecare piscot de sampanie pe jumatate, le trecem rapid prin sirop si le asezam cate patru bucati in fiecare pahar – vezi foto.
Adaugam un start de crema Tiramisu , piersici din compot taiate felii si zmeura taiata pe jumatate.
Adaugam al doilea strat de piscoturi insiropate.
Decoram paharele cu felii de piersici , zmeura intreaga si kiwi – vezi foto.
Se introduc la rece pentru minim doua ore.
Vezi si reteta: Tort Tiramisu
Pofta Buna!