Ce poate fi mai bun decat un Tiramisu la pahar? De acesta data in varianta cu fructele preferate.
Crema Tiramisu, piscoturi insiropate si fructe aromate, un desert extrem de bun!

Timp preparare:
1 oraPortii:
4 pahare ( capacitate 1 pahar - 520 ml )Ingrediente:
Crema - 200 ml smantana pentru frisca+50 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 250 gr mascarpone, 2 galbenusuri, 80 gr zahar, 15 ml esenta rom.16 bucati piscoturi de sampanie, 365 gr piersici depilate din compot, 20 bucati zmeura proaspata, 1/2 bucata kiwi.Sirop - 50 ml cafea, 50 gr zahar, 150 ml apa, 5 ml esenta rom.Instructiuni preparare
Cum preparam Tiramisu cu fructe la pahar? Tirmisu cu fructe la pahar . Cel mai bun Tiramisu. Cum se face Tiramisu la pahar. Reteta de Tiramisu cu fructe la pahar.

Galbenusurile se mixeaza cu zahar ( pe baie de abur) pentru 1 minut.
Compozitia va capata o culoare deschisa si se va ingrosa.
Se lasa sa se racesca, se amesteca cu esenta de rom si mascarpone.
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Smantana pentru frisca se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat.
Se adauga peste compozitia de mascarpone si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena.
Crema se pastreaza la frigider pana pregatim siropul si taiem fructele.
Siropul – amestecam bine cafeaua cu zaharul, apa si esenta de rom.

Taiem fiecare piscot de sampanie pe jumatate, le trecem rapid prin sirop si le asezam cate patru bucati in fiecare pahar – vezi foto.




