Glazura alba

Glazura alba - o reteta simpla si cu efect maxim ! Cartea de vizita pentru un desert de nota 10 !!!
Ingrediente:

100 gr zahar pudra, 1 lingura zeama de lamaie, 3 linguri apa.

Timp preparare

10 min

Nr. portii

1

4.2/5 - (110 votes)

 

  1. Zaharul se amesteca cu zeama de lamaie si apa .
  2. Amestecam continuu pana obtinem o compozitie cremoasa si densa.
  3. Glazura va fi folosita in strat mai dens si mai  gros pentru a avea o culoare alb-opac, astfel   turnata in strat subtire va fi transparenta.
  4. Este glazura ideala pentru : checuri, turta dulce , prajituri, etc…

 

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.