full screen background image

Glazura alba

Glazura alba – o reteta simpla si cu efect maxim ! Cartea de vizita pentru un desert de nota 10 !!!

Glazura alba

Timp preparare:

10 min

Portii:

1

Ingrediente:

100 gr zahar pudra, 1 lingura zeama de lamaie, 3 linguri apa.

Instructiuni preparare

 

  1. Zaharul se amesteca cu zeama de lamaie si apa .
  2. Amestecam continuu pana obtinem o compozitie cremoasa si densa.
  3. Glazura va fi folosita in strat mai dens si mai  gros pentru a avea o culoare alb-opac, astfel   turnata in strat subtire va fi transparenta.
  4. Este glazura ideala pentru : checuri, turta dulce , prajituri, etc…

 

Glazura alba
(62 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilie

Prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilie - un desert foarte apreciat ! Compozitia pufoasa , merele aromate ,...

Închide