Pandispan cu visine

Pandispan cu visine, prajitura ideala pentru cei mici. Desert pufos, aromat si delicios, nelipsit de la mesele in familie.
Ingrediente:

4 oua mari , 5 linguri pline cu zahar, 6 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 150 gr visine fara sambure, 1 praf sare.

Timp preparare

50 min

Nr. portii

20 buc (tava 20x30)

4.6/5 - (142 votes)

Albusurile se bat spuma cu sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.

Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .

Adaugam treptat faina si amestecam usor  , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.

Adaugam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde intr-un strat uniform.

Pandispan cu visine

Adaugam visinele in compozitie – din loc in loc, pe toata suprafata prajiturii.

 

 

Se coace in cuptorul preincazit la 180C,  pentru 15- 20min, pana devine auriu.

Pandispan cu visine

Se lasa sa se racesca complet si apoi se portioneaza.

Pandispan cu visine

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

2 thoughts on “Pandispan cu visine”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle