4.6/5 - (142 votes)
Albusurile se bat spuma cu sare.
Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.
Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.
Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .
Adaugam treptat faina si amestecam usor , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.
Adaugam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde intr-un strat uniform.
Adaugam visinele in compozitie – din loc in loc, pe toata suprafata prajiturii.
Se coace in cuptorul preincazit la 180C, pentru 15- 20min, pana devine auriu.
Se lasa sa se racesca complet si apoi se portioneaza.
Pofta Buna!
Salvează
2 thoughts on “Pandispan cu visine”
Salut! Ce marime a avut tava folosita? Ms!
20 buc (tava 20×30)