Cum facem Fursecuri Arici – reteta cu migdale? Fursecuri festive
Punem intr-un vas: untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, praful de sare si coaja de lamaie.
Mixam pentru un minut si adaugam galbenusurile.
Amestecam pana la incorporare.
Adaugam faina si faina de migdale.
Amestecam pana obtinem un aluat omogen.
Asezam aluatul intr-un vas, acoperim si punem la rece pentru 30 minute.
Din aluatul format am obtinut 32 bile, 20 gr/ bucata.
Mixam albusurile, trecem prin compozitia formata fiecare bila de aluat si apoi o tavalim prin fulgii de migdale maruntiti.
Asezam fursecurile formate pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 170C si le coacem pentru maxim 20 minute/ cu ventilatie.
Le pudram cu zahar farin vanilat si le lasam sa se raceasca.
Pentru servire, le asezam pe un platou. Sa aveti pofta la Fursecuri Arici – reteta cu migdale!
Daca te pregatesti de o petrecere, nu uita sa asezi pe lista de bunatati si aceste fursecuri. Iti garantez o reteta reusita!