full screen background image

Crema de vanilie

Crema de vanilie – fina si aromata ! Pentru cele mai bune deserturi.

Crema de vanilie

Timp preparare:

10 min

Ingrediente:

800 ml lapte100 gr amidon3 oua2 pliculete zahar vanilat1 praf de sare150 gr zahar

Instructiuni preparare

Laptele (600 ml) se fierbe la foc mic.
Separat intr-un vas se amesteca bine ouale cu zaharul, amidonul si restul de lapte rece.
Cand laptele a inceput sa fiarba se adauga compozitia formata mai sus, dam focul la mic si amestecam continuu pana se ingroasa (max 1 min ).
Se ia cartita de pe foc , se adauga zaharul vanilat , praful de sare si amestecam cca 1 min.

crema de vanilie1
Crema de vanilie calduta se pune intr-un vas, se acopera cu folie alimentara ( sa nu capete crusta) si se lasa sa se racesca complet.
Se pastreaza la rece pana in momentul folosirii.

Se foloseste la obtinerea deserturilor de casaecler, choux a la creme, profiterol.

Crema de vanilie
(26 voturi)

loading...



4 thoughts on “Crema de vanilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Clafoutis cu cirese

Un desert frantuzesc , delicios si fin. Reteta este rapida si ieftina...yam, yam!

Închide