full screen background image

Sirop pentru torturi

Siropul ideal si rapid – in special pentru torturi si prajituri cu ciocolata !

Sirop pentru torturi

Ingrediente:

250 ml apa150 gr zahar25 ml esenta rom1 pliculet zahar vanilat




Instructiuni preparare

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa timp de 3 min.Se adauga vanilia si se lasa sa se racesca complet. Dupa racire adaugam esenta de rom si amestecam bine.

Se foloseste la insiroparerea torturilor si prajiturilor pe baza de ciocolata.




Vezi si alte retete delicioase




4 thoughts on “Sirop pentru torturi

  1. Alexandra Pirjol

    Buna ,
    sunt Alexandra si am facut blatul unui tort… Vroiam astazi sa il insiropez , dar nu mai stiam reteta siropului de zahar … As avea nevoie de o portie jumatate… am cautat pe net si am gasit reteta ta …
    Vroiam doar sa te intreb , daca reteta ta este pentru o portie de sirop de zahar.
    Multumesc

  2. Lili

    Buna Maria, pot sa adaug la acest sirop si esenta de portocale, sau e prea mult? Mersi

  3. Mara Popa Post author

    Buna, Lili! Poti schimba aromele in functie de desertul pe care il prepari, dar nu combinam esenta de rom cu esenta de portocale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Paleuri cu ciocolata

Paleuri cu ciocolata - cele mai bune fursecuri ale copilariei !

Închide