full screen background image

Sirop pentru torturi

Siropul ideal si rapid – in special pentru torturi si prajituri cu ciocolata !

Sirop pentru torturi

Ingrediente:

250 ml apa150 gr zahar25 ml esenta rom1 pliculet zahar vanilat

Instructiuni preparare

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa timp de 3 min.Se adauga vanilia si se lasa sa se racesca complet. Dupa racire adaugam esenta de rom si amestecam bine.

Se foloseste la insiroparerea torturilor si prajiturilor pe baza de ciocolata.




Vezi si alte retete delicioase

  • Sirop de PapadieSirop de Papadie Siropul de papadie sau mierea de papadie. Preluata din cartea Mariei […]
  • Sirop de zmeuraSirop de zmeura Puteti  inlocui sucul din comert cu un sirop de zmeura , delicios si aromat.
  • Deserturi cu CaiseDeserturi cu Caise Cele mai bune Deserturi cu Caise  va asteapta sa le testati. […]
  • Marmelada de mureMarmelada de mure Fina , aromata si o culoare minunata ! Marmelada de mure este […]
  • Chec pufos cu nucaChec pufos cu nuca Checul cu nuca este desertul preferat , mai ales la zile de […]
  • Crema de capsuniCrema de capsuni Crema colorata si aromata, perfecta pentru prajituri si torturi cu capsuni!



4 thoughts on “Sirop pentru torturi

  1. Alexandra Pirjol

    Buna ,
    sunt Alexandra si am facut blatul unui tort… Vroiam astazi sa il insiropez , dar nu mai stiam reteta siropului de zahar … As avea nevoie de o portie jumatate… am cautat pe net si am gasit reteta ta …
    Vroiam doar sa te intreb , daca reteta ta este pentru o portie de sirop de zahar.
    Multumesc

  2. Lili

    Buna Maria, pot sa adaug la acest sirop si esenta de portocale, sau e prea mult? Mersi

  3. Mara Popa Post author

    Buna, Lili! Poti schimba aromele in functie de desertul pe care il prepari, dar nu combinam esenta de rom cu esenta de portocale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress