Preparare Pandispan
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.
Mixam galbenusurile cu zaharul vanilat.
Amestecam cele doua compozitii.
Peste compozitia formata adaugam cacaua amestecata cu faina si amestecam usor.
Turnam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dimensiunea 30x20cm.
Se coace in cuptorul preincazit la 180C / 15 minute.
Desprindem pandispanul de hartia de copt si il asezam pe o tava.
Preparare Nuca caramelizata
Topim zaharul si adaugam nuca.
Transferam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.
Asamblare Prajitura cu Nutella
Peste pandispan adaugam Nutella si o intindem uniform.
Portionam prajitura in 16 bucati.
Decoram fiecare prajitura cu frisca.
Maruntim nuca caramelizata si o presaram peste prajituri.
Punem prajitura la rece pentru 30 minute.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Prajitura Alba ca Zapada