Prajitura cu Nutella

Ingrediente:

Pandispan - 4 oua, 100 gr  zahar, 100 gr faina, 15 gr cacao, 5 gr zahar vanilat, 1 praf de sare.
Crema - 150 gr Nutella.
Decor - 300 gr frisca batuta, indulcita si aromata, 50 gr nuca, 50 gr zahar.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

16

5/5 - (28 votes)

Prajitura cu Nutella deliciu maxim

Desertul perfect pentru iubitorii de ciocolata! Pufoasa, aromata si incredibil de fina, aceasta prajitura are un gust intens de cacao cu crema fina de Nutella. Se face usor si dispare rapid de pe farfurie!

Descopera si alte retete delicioase

Daca iti place sa prepari deserturi, iti recomand cateva retete din care te poti inspira:

Prajitura Alba ca Zapada

Prajitura Alba ca Zapada

Prajitura cu ciocolata

Prajitura Lamington

Prajitura Lamington

Cum prepar Prajitura cu Nutella

Preparare Pandispan

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Mixam  galbenusurile  cu zaharul vanilat.

Amestecam cele doua compozitii.

Peste compozitia formata adaugam cacaua amestecata cu faina si amestecam usor.

Turnam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dimensiunea 30x20cm.

Se coace in cuptorul preincazit la 180C / 15 minute.

Desprindem pandispanul de hartia de copt si il asezam pe o tava.

Preparare Nuca caramelizata

Topim zaharul si adaugam nuca.

Transferam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

Asamblare Prajitura cu Nutella

Peste pandispan adaugam Nutella si o intindem uniform.

Portionam prajitura in 16 bucati.

Decoram fiecare prajitura cu frisca.

Maruntim nuca caramelizata si o presaram peste prajituri.

Punem prajitura la rece pentru 30 minute.

Sa aveti pofta! Vezi si reteta=>Prajitura Alba ca Zapada

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *