4.3/5 - (54 votes)
Foietajul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se taie (cu un cutit bine ascutit) in 16 bucati .
Coacerea se realizeaza,Ā Ā pentru primele 10 minute,Ā la o temperatura de 220-250 C,Ā Ā apoi la 180CĀ pana devin aurii.
FoietajulĀ se lasa sa se raceasca complet si se taie pe jumatate din inaltime.
Preprarare crema
Intr-o cratita amestecam lapteleĀ de soia cu amidon, zahar, miez de vanilie si sare.
Se pune cratita la foc mediu si amestecam continuu, pana se ingroasa.
Se aseaza pe un platou jumatate din foietaj, baza patratelor coapte.
Se adauga crema cu ajutorul unui pos cu dui (varf rotund) si asezam partileĀ superioare.
Se lasa sa se racesca complet si apoi se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Desertul este gata! Pofta Buna
5 thoughts on “Cremsnit de post”
Apreciez cu respect ceea ce faceti. Bravo continuati tot asa
Multumesc pentru apreciere.
ce este aceea ” bautura din soia simpla” ?! Cam cum s-ar numi pe aici ?! ( in State ) š š
Lapte de soia cred
Dar in RomĆ¢nia? Cumva laptele de soia?