Un desert si Reteta Succesului de John C. Maxwell

Budinca de Tapioca
5/5 - (2 votes)

Urmand indemnul echipei Librex.ro – “Mananca sanatos si citeste en gros” ,  astazi m-am rasfatat cu o budinca de tapioca asezonata cu capsuni parfumate si cartea Reteta Succesului de John C. Maxwell.

Mi-am comandat cartea pe LIBREX.ro,  o librarie online, 100% românească si cu o crestere spectaculoasa in ultimii ani . Va puteti si voi cumpara  cartile preferate la cel mai bun pret. Devenind clienti LIBREX aveti promotii de pana la 90%  si transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, oriunde in tara.

Reteta de budinca o gasiti mai jos, dar as vrea sa va impartasesc un sfat demn de urmat citit  in cartea lui John C. Maxwell.

“Pentru a cunoste succesul trebuiesc eliminate cele cinci mari obstacole: descurajarea, schimbarea, problemele, teama si esecul”.

Totul depinde de noi ! Rasfatati-va cu un desert si o carte buna!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.