full screen background image




Umplutura Cozonac

Umplutura are o mare importanta pentru desert, ea influenteaza gustul, aroma si ofera bunatate. Umplutura cozonac cu nuca, o reteta usoara, rapida si la indemana.

Umplutura Cozonac

Timp preparare:

20 minute

Portii:

1 portie / 1 cozonac

Ingrediente:

2 albusuri, 100 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 20 ml esenta de rom, 20 gr cacao, 220 gr nuca macinata, 1 praf de sare.




Instructiuni preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva complet.

Amestecam nuca cu cacao, zahar vanilat si esenta de rom.

Umplutura CozonacCompozitia obtinuta se adauga peste  albusurile spuma.

Umplutura Cozonac

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Umplutura Cozonac

Vezi si reteta : Cozonac pufos cu rahat

 

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Capsuni cu ciocolata

Capsuni cu ciocolata - un deliciu de sezon !

Închide