Umplutura Cozonac

Umplutura are o mare importanta pentru desert, ea influenteaza gustul, aroma si ofera bunatate. Umplutura cozonac cu nuca, o reteta usoara, rapida si la indemana.
Umplutura Cozonac
Ingrediente:

2 albusuri, 100 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 20 ml esenta de rom, 20 gr cacao, 220 gr nuca macinata, 1 praf de sare.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1 portie / 1 cozonac

4.3/5 - (3 votes)

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva complet.

Amestecam nuca cu cacao, zahar vanilat si esenta de rom.

Umplutura CozonacCompozitia obtinuta se adauga peste  albusurile spuma.

Umplutura Cozonac

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Umplutura Cozonac

Vezi si reteta : Cozonac pufos cu rahat

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *