Preparare foaie
Maruntim biscuitii pana obtinem o compozitie fina.
Adaugam cacaua, laptele, esenta de rom si zaharul pudra.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Preparare umplutura
Untul, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul pudra pana obtinem o compozitie cremoasa.
Adaugam laptele, nuca de cocos si amestecam.
Asamblare
Impartim compozitia cu cacao si crema in doua parti. Vom obtine doua rulouri.
Asezam pe un blat o folie alimentara, punem compozitia cu cacao (1 parte) si asezam o folie alimentara.
Intindem compozitia, cu ajutorul unui sucitor, in forma dreptunghiulara.
Asezam crema de unt cu cocos ( 1 parte) si intindem uniform.
Pentru o uniformizare perfecta, asezam o folie alimentara peste crema si intindem usor cu sucitorul.
Rulam strans cu ajutorul foliei alimentare de dedesubt.
Ruloul format se strange cu folia alimentara , se imbraca intr-o folie de staniol si se pune la rece pentru 2 ore.
Ruloul se trece prin nuca de cocos si se tapeteaza uniform.
Pentru a potiona, folosim o hartie pentru a prinde ruloul si apoi taiem.
Portionam in felii potrivite.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Prajitura Alba ca Zapada