Prajitura de post cu nuca si banane reteta. Cum prepar Prajitura de post cu nuca si banane.
Punem bananele intr-un vas si le pasam cu furculita.
Adaugam zaharul brut si amestecam.
Peste compozitia formata adaugam apa minerala, uleiul, praful de copt, zaharul vanilat si sarea.
Amestecam energic pentru un minut.
Adaugam faina, nuca si amestecam.
Compozitia formata se toarna intr-o tava unsa cu ulei ( foarte putin) si tapetata cu faina.
Uniformizam suprafata si punem tava in cuptorul preincalzit, la 180C/ cu ventilatie.
Coacem prajitura pentru 25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Dupa coacere, adaugam gemul peste prajitura fierbinte si ungem toata suprafata.
Presaram nuca si lasam prajitura sa se raceasca complet.
O portionam in portii potrivite (8) si o asezam pe platoul de servire.
Sa aveti poftala!
Pentru NOUTATI, Urmareste-ma si pe INSTAGRAM!