Foietajul se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se portioneaza in 12 buc uniforme, cu un cutit bine ascutit si incalzit. Cutitul se tine in apa fierbinte cca 1 min.<
Coacerea se realizeaza la inceput la o temeperatura de 220-250 C pentru primele 10 minute apoi la 180 C pentru o coacere uniforma.
Foietajul dupa coacere se lasa la racit complet apoi le taiem in doua.
Intr-un bol se pune: frisca, zahar, zahar vanilat si smantana. Se mixeaza pana obtinem o frisca pufoasa, perfecta pentru ornat.
Pe un platou se aseaza jumatate din foietajul copt, baza patratelor coapte si se adauga un strat de frisca turnat cu posul.
Asezam partile superioare, apasam usoar si astfel obtinem prajitura 🙂
Se decoreaza fiecare prajitura cu frisca si felii de capsuni iar la final se pudreaza usor.
Pofta Buna !