Pandispan

Pandispan pentru prajituri delicioase si rapide. Reteta este rapida si iti garanteaza obtinerea unui pandispan pufos. Pe blog te asteapta multe retete de prajituri pe baza de pandispan.
4.6/5 - (20 votes)

Cum se face pandispanul? Retete de Pandispan. Pandispan pufos pentru prajituri.

_________________________________________________________________

Albusurile se bat spuma cu sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.

Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .

Adaugam treptat faina si amestecam usor  , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.

Adaugam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde intr-un strat uniform.

pandispan clasic (1)

Lovim tava de masa , de 3-4 ori , pentru a elimina aerul din compozitie.

Se coace in cuptorul preincazit la 180C pentru  15 minute pana devine auriu.

Se lasa sa se racesca complet apoi se foloseste la obtinerea celor mai bune prajituri de casa.

Am selectat 3 retete de Prajituri pe baza de Pandispan.

Prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilie

Prajitura cu ciocolata si capsuni

Prajitura cu mere

Ingrediente:

5 oua, 6 linguri pline cu zahar, 7 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

1 (tava 20x30 cm)

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

1 thoughts on “Pandispan”

  1. Nu-mi place pandispanul! niciodata nu mi-a placut! e ca un burete in gura! Imi plac aluaturile fragede sau cele dospite pentru cozonac,placinte,etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle