full screen background image

Pandispan

Pandispan pentru prajituri delicioase si rapide. Reteta este rapida si iti garanteaza obtinerea unui pandispan pufos. Pe blog te asteapta multe retete de prajituri pe baza de pandispan.

Pandispan

Timp preparare:

40 minute

Portii:

1 (tava 20x30 cm)

Ingrediente:

5 oua, 6 linguri pline cu zahar, 7 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare.

Instructiuni preparare

Cum se face pandispanul? Retete de Pandispan. Pandispan pufos pentru prajituri.

_________________________________________________________________

Albusurile se bat spuma cu sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.

Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .

Adaugam treptat faina si amestecam usor  , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.



Adaugam compozitia formata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde intr-un strat uniform.

pandispan clasic (1)

Lovim tava de masa , de 3-4 ori , pentru a elimina aerul din compozitie.

Se coace in cuptorul preincazit la 180C pentru  15 minute pana devine auriu.

Se lasa sa se racesca complet apoi se foloseste la obtinerea celor mai bune prajituri de casa.

Am selectat 3 retete de Prajituri pe baza de Pandispan.

Prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilie

Prajitura cu ciocolata si capsuni

Prajitura cu mere

Pandispan
(13 voturi)



Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Tort cu mere

O reteta simpla de tort cu mere. Fin, aromat si extrem de gustos! Ideal pentru cei mici ;)

Închide
Website Malware Scan