Inghetata vegana cu fructe de padure , un desert racoritor si sanatos. Se prepara usor si rapid, iar rezultatul este delicios. Inghetata cu fructe de padure ( vegana).

Timp preparare:
15 minutePortii:
4 portiiIngrediente:
400 ml crema vegetala din nuca de cocos, 350 gr fructe de padure congelate (mure, zmeura, cocaze negre si rosii), 2 linguri miere de salcam, 1/2 lingurita extract de vanilie.Instructiuni preparare
Inghetata cu fructe de padure ( vegana) . Inghetata vegana. Inghetata cu fructe. Inghetata de casa
Fructele congelate se pun intr-un vas de blender si le mixam.
Compozitia obtinuta se trece prin sita pentru a indeparta semintele.
Peste crema vegetala din nuca de cocos se adauga: compozitia de fucte, mierea si extractul de vanilie.
Mixam cateva secunde , iar compozitia formata se pune intr-o caserola.
Se acopera cu capac si se pune la congelator.
La fiecare ora amestecam compozitia.
In 4 ore este gata de servit.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta =>Inghetata cu ciocolata