Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese, pufos si delicios, desertul  preferat de copii. Textura si aroma, gust si savoare, pandispanul cu cirese este prajitura ideala in acest sezon. Bucurati-va de parfumul si aroma fructelor proaspete!
Pandispan cu cirese
Ingrediente:

5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 1 praf de sare, 1 lingura ulei, 10 gr zahar vanilat,1/2lingurita coaja de lamaie, 350 gr cirese fara sambure, 25 gr zahar pudra vanilat.

Timp preparare

35 minute

Nr. portii

24 bucati/ dimensiune tava 30x20 cm.

5/5 - (11 votes)

Pandispan cu cirese reteta. Pandispan cu cirese reteta simpla.

Pandispan cu cirese

Separam ouale. Mixam albusurile cu praful de sare pana obtinem o spuma densa.

Adaugam zaharul si mixam pana se dizolva complet.

Mixam galbenusurile cu zaharul vanilat si o lingura de albusuri batute.

Amestecam cele doua compozitii, adaugam faina si coaja de lamaie.

Amestecam usor pana se incorporeaza si adaugam uleiul.

Amestecam pentru incorporare, cu miscari usoare.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si adaugam ciresele.

Pandispan cu cirese

Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C, functia ventilatie sus-jos, pentru 20 minute.

Pandispan cu cireseDupa coacere, pandispanul se lasa sa se racesaca complet.

Pandispan cu cirese

Se portioneaza si se decoreaza cu zahar farin vanilat.

Sa aveti pofta! Vezi si reteta Tort cu frisca si caramel!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle