4.8/5 - (31 votes)
La obtinerea foietajului de casa am folosit apa minerala.
Aluatul se intinde intr-o foaie cu o grosime de 1/2 cm si indepartam marginile.
Adaugam umplutura pe lungimea aluatului si rulam strans.
Din restul de aluat formam si cel de-al doilea rulou.
Rulourile formate le taiem in bucati de 5 cm (cu un cutit cu lama incalzita) si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Se coc la o temperatura de 220 C in primele 10 min apoi la 180C – pana devin aurii.
Nu se deschide cuptorul in primele 5 min !!!
Dupa coacere le lasam sa se racesca complet apoi le pudram cu zahar farin.
Pofta Buna!
Salvează
2 thoughts on “Mini strudele cu mere”
Sunt Foarte frumoase, mie Nu mi-au iesit, cat se ruleaza? Nu se vede bine in poze,
In reteta aveti link http://desertdecasa.ro/umplutura-din-mere/