Intr-un bol adaugam untul la la temperatura camerei, zaharul pudra, zaharul vanilat , bicarbonatul de sodiu stins in zeama de lamaie si praful de sare.
Mixam 5 minute , adaugam oul si mai mixam 1 minut.
Adaugam faina , amestecam pana se incorporeaza complet si mai mixam cateva secunde.
Compozitia obtinuta se toarna cu posul prevazut cu sprit (varf stelat ) pe tava tapetata cu hartie de copt.
In fiecare fursec asezam o visina, cu partea desfacuta in jos si presam usor.
Se coc la foc mediu ( 180 C ) pana capata la baza o culoare aurie, cca 8-10 minute.
Dupa coacere le lasam sa se racesca in tava 2-3 minute apoi le asezam pe un gratar de racire.
Inainte de servire le pudram cu zahar pudra.
Pofta Buna!
Citeste si Reteta : Fursecuri cu rahat
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează