5/5 - (15 votes)
Incalzim miezul de nuca pecan intr-o tigaie uscata, cu fundul gros.
Miscam tigaia periodic deasupra focului , timp de 1-2 minute.
Soatem miezul de nuca pecan pe un blat pentru a se raci si apoi taiem marunt.
Laptele condensat se incalzeste pe baie de abur, adaugam ciocolata amaruie si se amesteca pana se topeste complet.
Se lasa sa se racesca, adaugam nuca pecan si amestecam.
Smantana pentru frisca (rece) se mixeaza pana devine ca o crema , pufoasa si densa.
Amestecam usor pana se incopreaza complet ingredientele.
Compozitia formata se pune intr-o caserola , se inchide ermetic si se introduce la congelator pentru 4-5 ore (de preferat – peste noapte).
Pofta Buna!
1 thoughts on “Inghetata de ciocolata si nuca pecan”
Ah, ciocolată, preferata mea. Arată mmmm… Felicitări!