full screen background image

Fursecuri cu rahat (spritate)

Fursecuri delicioase cu rahat de fructe , ideale pentru cei mici si cei mari ! Sunt preferatele mele , nelipsite la sarbatorile de iarna sau mese festive !

Fursecuri cu rahat (spritate)

Timp preparare:

35 min

Portii:

~500 gr

Ingrediente:

Aluat - 250 unt 82% grasime, 125 gr zahar pudra, 1 ou, 330 gr faina, 1o gr zahar vanilat, 1 praf de sare.Decor - 110 gr rahat de fructe, zahar pudra (facultativ).

Instructiuni preparare

Intr-un bol adaugam untul la la temperatura camerei,  zaharul pudra, zaharul vanilat  si praful de sare.

spritate-cu-rahat-3

Mixam 5 minute , adaugam oul si mai mixam 1 minut.

spritate-cu-rahat-4

Adaugam faina ,  amestecam pana se incorporeaza complet si mai mixam cateva secunde.

spritate-cu-rahat-5

Rahatul de fructe se taie cubulete.

spritate-cu-rahat-2

Compozitia obtinuta se toarna cu posul prevazut cu sprit (varf stelat ), pe tava tapetata cu hartie de copt.

spritate-cu-rahat-6

In fiecare fursec asezam un cubulet de rahat cu fructe.

spritate-cu-rahat-1

Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-220 C pana capata la baza o culoare aurie, cca 10 minute.

Dupa coacere le lasam sa se racesca in tava 2-3 minute apoi le asezam pe un gratar de racire.

fursecuri-spritate-cu-rahat-1

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

(41 voturi)

loading...

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Mar copt

Mar copt umplut cu frisca , o nebunie de desert ! Desertul ideal pentru copii

Închide