Capsuni, crema diplomat , frisca si sos de capsuni – desert aromat, fin si fara coacere !

Portii:
8 cupeIngrediente:
1 portie crema diplomat , 300 gr capsuni proaspete, frisca , sos de capsuniInstructiuni preparare
Retete – Crema diplomat , Sos de capsuni.
1.Capsunile se spala , se pun la scurs intr-o sita apoi le taiem felii -pe lungime.
2. In fiecare cupa se va aseza cate un rand cu felii de capsuni.
3. Se adauga un strat de crema diplomat cat sa acopere feliile de capsuni .
4.Vom aseza din nou felii de capsuni , crema diplomat si netezim usor suprafata.
5. Decoram cupele cu frisca si sos de capsuni .
Pofta Buna!
Mixer cu bol Tefal Prepline HT413
Mixer cu bol Tefal Prepline HT413, 450 W, bol rotativ …
Cea mai iubita prajitura din Romania
Dr. Oetker România a împlinit în acest an 20 de …