Reteta de cheesecake cu fructe. Retete cu capsuni. Retete cu branza. Cheesecake cu capsuni retete.
Topping de capsuni ( se prepara inainte de servire Cheesecake )
Intr-o craticioara adaugam 100 gr zahar + 40 ml apa , cand s-a topit zaharul adaugam capsunile decongelate de jumatate.
Le lasam sa fiarba la foc mic 2 minute apoi adaugam amidonul dizolvat in putina apa.
Compozitia formata se mixeaza bine cu branza Philadelphia , zaharul pudra, coaja rasa de lamaie si extractul de vanilie.
Compozitia formata trebuie sa fie spumoasa si omogena.
Se toarna peste blatul de biscuiti si se niveleaza suprafata.
Coacem prajitura la 140-150 C pentru 1 ora si 10 minute. Se va coace uniform si nu va crapa la suprafata.
Daca temperatura este prea mare suprafata prajiturii va crapa.
Se lasa sa se racesca complet in forma apoi se pune la rece pentru 3-4 ore , de preferat peste noapte.
Se scoate din forma dupa ce desprindem prajitura ( de peretii formei) , cu un cutit bine ascutit si lama subtire.
Se aseaza pe un platou iar deasupra asezam topping-ul de capsuni.
Si sectiunea 😉
Pofta Buna!
Citeste si Reteta : Sos de Capsuni
1 thoughts on “Cheesecake cu capsuni”
Arata delicios !