Briose marmorate – Reteta de post

Briose marmorate in varianta de post, desertul preferat de cei mici. Reteta Briose marmorate - Reteta de post este simpla, rapida, iar rezultatul este un desert pufos si aromat.
5/5 - (78 votes)

Punem intr-un bol: apa minerala, laptele vegetal, uleiul, zaharul, praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat.

Amestecam pana se dizolva zaharul. Faina se trece prin sita si o adaugam peste compozitia de mai sus.

Amestecam bine cele doua compozitii.

Din compozitia obtinuta  luam jumatate si o amestecam cu cacaua( dizolvata in 4 linguri de apa).

Adaugam hartii speciale pentru  tava de briose (12 buc).

Adaugam un strat de compozitie alba si presaram nuca.

Adaugam 1 strat de compozitie cu cacao si presaram nuca.

Continuam la fel cu restul de compozitie.

Cu o scobitoare amestecam usor prin cele doua compozitii – vezi foto.

Presaram cu nuca si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C.

Coacem briosele  pentru 25 minute.

Briose marmorate pentru copii pofticiosi!

Sa aveti pofta!

 

Vezi si reteta=>Prajitura Alba ca Zapada

Ingrediente:

300 gr faina alba de cozonac,  100 ml apa minerala, 100 ml lapte vegetal, 150 gr zahar, 100 ml ulei, , 15 gr cacao, 7 gr praf de copt, 1 praf de sare, 10 gr zahar vanilat, 80 gr nuca.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

12

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle