Punem intr-un bol: apa minerala, laptele vegetal, uleiul, zaharul, praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat.
Amestecam pana se dizolva zaharul. Faina se trece prin sita si o adaugam peste compozitia de mai sus.
Amestecam bine cele doua compozitii.
Din compozitia obtinuta luam jumatate si o amestecam cu cacaua( dizolvata in 4 linguri de apa).
Adaugam hartii speciale pentru tava de briose (12 buc).
Adaugam un strat de compozitie alba si presaram nuca.
Adaugam 1 strat de compozitie cu cacao si presaram nuca.
Continuam la fel cu restul de compozitie.
Cu o scobitoare amestecam usor prin cele doua compozitii – vezi foto.
Presaram cu nuca si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C.
Coacem briosele pentru 25 minute.
Briose marmorate pentru copii pofticiosi!
Sa aveti pofta!