Primul desert din categoria “dulciuri pentru Craciun” – ieftin, aromat si delicios!

Timp preparare:
2 orePortii:
15 feliiIngrediente:
Strat 1 - 250 gr biscuiti simpli, 50 gr zahar, 90 ml apa, 125 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 2 linguri pline cu sfecla razuita.Strat 2 - 3 linguri zahar pudra, 100 gr nuca de cocos, 1 pliculet zahar vanilat, 50 gr unt.Decor - 100 gr nuca de cocosInstructiuni preparare
Cum se face Rulada de biscuiti ? Reteta Rulada de biscuiti cu nuca de cocos. Retete Rulada de biscuiti.
Apa impreuna cu zaharul se pun la fiert pentru 5 min. Se adauga sfecla rosie si se continua fierberea inca 1 min.
Se lasa sa se racesca cateva momente apoi se strecoara si se amesteca cu unt +vanilie.
Se adauga peste biscuitii macinati si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Compozitia formata se pune pe folie alimentara si se intinde sub forma dreptunghiulara.
Formam stratul 2 – untul se omogenizeaza cu zaharul farin si zaharul vanilat pana se spumeaza (vom obtine o crema fina). Se amesteca cu nuca de cocos si se adauga peste compozitia de biscuiti.
Se intinde intr-un strat uniform pe toata suprafata foii.
Se ruleaza strans , se pune intr-o tava si se introduce la rece pentru 1 ora.
Rulada se decoreaza cu nuca de cocos ( nuca se pune pe folie alimentara si miscam rulada pana se decoreaza complet) si se portioneaza in felii potrivite .
Vezi si alta reteta : Amandine
Cantare de bucatarie – Modele Online
O reteta reusita are intotdeauna la baza un gramaj corespunzator …
Supermarket la tine acasa
Cei dragi s-au obisnuit sa aiba zilnic ceva dulce pe …