Tort cu ananas, capsuni si portocale

Tort cu fructe - delicios si aromat !
Ingrediente:

Baza + Margini - 24 piscoturi de sampanie ( forma de diametru 22 cm )

Sirop - sucul de la o portocala , 200 ml apa, 4 linguri zahar.

Umplutura - 1/2 portie Crema diplomat + 1/ 2 cutie ananas din compot + 1/2 coaja confiata de la portocala.

Decor - 200 gr frisca dulce si vanilata, 100 gr capsuni, 1/2 coaja confiata de la o portocala.

Timp preparare

3 ore

Nr. portii

10

5/5 - (104 votes)

Tapetam forma cu folie alimentara , trecem rapid piscoturile prin sirop (sucul de la o portocala se amesteca bine cu zahar si apa) si le asezam in forma – margini apoi baza.

tort cu ananas capsuni si portocale (3)

Crema diplomat amestecata cu ananasul si coaja de portocala confiata ( taiate cubulete) se toarna in forma tapetata cu piscoturi.

tort cu ananas capsuni si portocale (4)

Se uniformizeaza ,  se acopera forma cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 2 ore.

 

 

tort cu ananas capsuni si portocale (1)

Se scoate cu grija din forma , se pune pe un platou si se indeparteaza folia.

tort cu ananas capsuni si portocale (2)

Se decoreaza cu frisca dulce si vanilata, capsuni si portocala confiata – vezi foto.

tort capsuni ananas

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle