full screen background image

Crema rapida de ciocolata ( de post)

Crema rapida de post cu ciocolata , vanilie si cocos ! Ideala pentru prajituri in foi, fursecuri si torturi.

Crema rapida de ciocolata ( de post)

Timp preparare:

10 minute

Portii:

1 portie ( cantitate suficienta pentru o prajitura in foi , dimensiune 30x20).

Ingrediente:

300 gr ciocolata de post , 300 ml frisca vegetala, 1/2 lingurita extract de vanilie, 35 gr unt de cocos.

Instructiuni preparare

Frisca vegetala se pune intr-o craticioara si se incalzeste bine la foc mic ( sa nu fiarba).

Adaugam ciocolata rupta in bucati si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.

Se lasa sa se raceasca cateva momente apoi adaugam untul de cocos si extractul de vanilie.

Amestecam  pana  untul se topeste complet si obtinem o compozitie omogena.

Se foloseste calduta, daca se raceste  se intareste imediat.

Pofta Buna!

Citeste si Reteta : Crema de ciocolata (de post)

Crema rapida de ciocolata ( de post)
(12 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress