Crema rapida de ciocolata ( de post)

Crema rapida de post cu ciocolata , vanilie si cocos ! Ideala pentru prajituri in foi, fursecuri si torturi.
Ingrediente:

300 gr ciocolata de post , 300 ml frisca vegetala, 1/2 lingurita extract de vanilie, 35 gr unt de cocos.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

1 portie ( cantitate suficienta pentru o prajitura in foi , dimensiune 30x20).

4.4/5 - (23 votes)

Frisca vegetala se pune intr-o craticioara si se incalzeste bine la foc mic ( sa nu fiarba).

Adaugam ciocolata rupta in bucati si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.

Se lasa sa se raceasca cateva momente apoi adaugam untul de cocos si extractul de vanilie.

Amestecam  pana  untul se topeste complet si obtinem o compozitie omogena.

Se foloseste calduta, daca se raceste  se intareste imediat.

Pofta Buna!

Citeste si Reteta : Crema de ciocolata (de post)

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.