Crema rapida de ciocolata ( de post)

Crema rapida de post cu ciocolata , vanilie si cocos ! Ideala pentru prajituri in foi, fursecuri si torturi.
Ingrediente:

300 gr ciocolata de post , 300 ml frisca vegetala, 1/2 lingurita extract de vanilie, 35 gr unt de cocos.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

1 portie ( cantitate suficienta pentru o prajitura in foi , dimensiune 30x20).

4.4/5 - (23 votes)

Frisca vegetala se pune intr-o craticioara si se incalzeste bine la foc mic ( sa nu fiarba).

Adaugam ciocolata rupta in bucati si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.

Se lasa sa se raceasca cateva momente apoi adaugam untul de cocos si extractul de vanilie.

Amestecam  pana  untul se topeste complet si obtinem o compozitie omogena.

Se foloseste calduta, daca se raceste  se intareste imediat.

Pofta Buna!

Citeste si Reteta : Crema de ciocolata (de post)

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.