Inghetata cremoasa , aromata , pregatita in casa cu ingrediente naturale. O putem combina atat cu fructe de sezon, cat si cu ciocolata, caramel sau sos de fructe. Este cea mai buna !!!

Timp preparare:
5 orePortii:
6Ingrediente:
200 ml lapte condensat, 300 ml smantana pentru frisca (batuta), 3 galbenusuri, 1 lingurita extract de vanilie.Instructiuni preparare
Intr-un vas adaugam laptele condensat si galbenusurile.
Amestecam bine (mixam) pana obtinem o compozitie omogena si punem vasul pe baie de abur.
Amestecam periodic pana compozitia se ingroasa , in maxim 8-10 minute este gata.
Se lasa sa se raceasca complet apoi adaugam extractul de vanilie si amestecam usor cu frisca .
Se pune intr-o caserola , se inchide ermetic si se introduce la congelator pentru 4-5 ore (de preferat – peste noapte).
Se pune la cupe si se serveste imediat.
Pofta Buna!
Blendere – modele online
Un blender de ultima generatie este in prezent o necesitate in orice …
Prajitura Bucuresti
Prajitura Bucuresti era un desert nelipsit din vitrinele cofetariilor in …
Ingrediente reteta: 200 ml lapte condensat, 300 ml smantana pentru frisca (batuta), 3 galbenusuri, 1 lingurita extract de vanilie.
Cititi reteta cu atentie !!!