Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra si zaharul vanilat, cca 3 minute.
Adaugam ouale si extractul de vanilie .
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina amestecata cu bicarbontul de sodiu , praful de sare si amestecam bine.
Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.
Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu sprit (varf stelat).
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici- vezi foto.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.
Dupa coacere le lasam sa se racesca complet.
Punem gemul intr-un pos cu dui sau punga de prajituri , turnam aveline mici pe jumatate din cantitatea de fursecuri apoi le unim , doua cate doua.
Pudram fursecurile cu zahar farin vanilat.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
4 thoughts on “Fursecuri cu gem”
Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul farin si zaharul vanilat, cca 3 minute. Fraza aceasta din reteta nu o inteleg!!! deoarece la ingrediente nu specificati si de zaharul pudra sau de cel farin!!!!Deci pana la urma de care zahar mixam impreuna cu untul?
Farin = Pudra
Cate fursecuri au iesit dintr-o compozitie?
Multumesc!
~700 gr