Inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni este o delicioasa si racoritoare gustare dulce, perfecta pentru a te bucura de zilele calde de vara. Aceasta inghetata este preparata cu grija folosind ingrediente proaspete , pentru a oferi o explozie de arome naturale si o textura cremoasa. Inghetata de capsuni are o nuanta vibranta de roz si o dulceata delicata, care te va cuceri instantaneu.
Ingrediente:

500 gr capsuni, 400 ml lapte condensat, 200 ml smantana pentru frisca, 10 gr zahar vanilat, 1 lingurita zeama de lamaie.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

5

5/5 - (9 votes)

Inghetata de capsuni reteta.

Pasam capsunile si le trecem prin sita.

Mixam smantana pentru frisca pana obtinem o spuma densa.

Adaugam laptele condensat si amestecam.

Din piureul de capsuni oprim 100 ml, iar restul se adauga peste compozitie.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Mixam 10 secunde.

Turnam compozitia intr-o caserola si apoi adaugam restul de piure de capsuni – vezi foto.

Acoperim caserola si o punem la congelator, pentru minim 4 ore.

Scoatem inghetata din congelator si servim dupa 20 de minute.

Bucura-te de savoarea proaspata si delicioasa a inghetatei de capsuni si lasa-te purtat de dulceata verii in fiecare lingurita!

Vezi si reteta=> Prajitura Alba ca Zapada

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *