Fursecuri Limbi de pisica

Fursecuri Limbi de pisica sau Langues de chat, un desert frantuzesc foarte apreciat pentru textura sa frageda si usor crocanta. Daca aveti albusuri in plus, va recomand sa testati  reteta Fursecuri Limbi de pisica. Potrivite alături de cafea sau ceai, fursecurile Limbi de pisică sunt servite ca atare, simple, sau umplute cu creme aromate. Aceste fursecuri se folosesc la decorarea produselor de cofetarie: prajituri, torturi, creme la pahar, inghetata sau salate de fructe.
Fursecuri Limbi de pisica
Ingrediente:

70 gr unt 82% grasime, 60 gr zahar pudra, 2 albusuri, 10 gr zahar vanilat, 5 ml esenta rom, 1 praf sare, 100 gr faina.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1 platou/ 36 bucati

5/5 - (5 votes)

Fursecuri Limbi de pisica reteta. Fursecuri Limbi de pisica in imagini.

Punem intr-un bol: untul la temperatura camerei, zaharul pudra, praful de sare si zaharul vanilat.

Mixam 1 minut, pana obtinem o crema omogena.

Adaugam albusurile, esenta de rom  si continuam mixarea pentru 1 minut.

Adaugam faina si amestecam.

Mixam compozitia cateva secunde pana se omogenizeaza.

Compozitia obtinuta o punem intr-un pos cu dui (varf rotund).

Turnam bastonase de cca 8 cm in tava tapetata cu hartie de copt, vezi foto.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C/10 minute.

Scoatem tava din cuptor si le lasam sa se raceasca complet.

Le pastram intr-un recipient pentru fursecuri, la loc racoros.

Sa aveti pofta!

Vezi si reteta Fursecuri fragede cu nuca

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle