5/5 - (5 votes)
Fursecuri Limbi de pisica reteta. Fursecuri Limbi de pisica in imagini.
Punem intr-un bol: untul la temperatura camerei, zaharul pudra, praful de sare si zaharul vanilat.
Mixam 1 minut, pana obtinem o crema omogena.
Adaugam albusurile, esenta de rom si continuam mixarea pentru 1 minut.
Adaugam faina si amestecam.
Mixam compozitia cateva secunde pana se omogenizeaza.
Compozitia obtinuta o punem intr-un pos cu dui (varf rotund).
Turnam bastonase de cca 8 cm in tava tapetata cu hartie de copt, vezi foto.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C/10 minute.
Scoatem tava din cuptor si le lasam sa se raceasca complet.
Le pastram intr-un recipient pentru fursecuri, la loc racoros.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta Fursecuri fragede cu nuca