Fursecuri de post cu ciocolata si arahide retete in imagini. Retete fursecuri de post. Dulciuri de post. Retete cu pudra de roscoave .
Margarina , la temperatura camerei , se taie cubulete si se mixeaza cu zaharul, praful de sare si zaharul vanilat , pana obtinem o compozitie cremoasa ( cca 5 minute).
Adaugam esenta de rom, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si continuam mixarea inca 2 minute.
Peste compozitia formata adaugam faina amestecata cu pudra de roscoave.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de fursecuri , cu ajutorul unui pos cu sprit ( varf stelat).
Fursecurile se coc in cuptorul preincalzit la 185C pentru 15 minute.
Ciocolata se pune intr-un bol pe baie de abur , dupa ce s-a topit o amestecam cu ulei.
Dupa coacere , lasam fursecurile sa se racesca apoi le glazuram cu ciocolata.
Le presaram rapid cu arahidele maruntite .
Lasam fursecurile la temperatura camerei , pana ciocolata se intareste complet.
Le pastram la loc racoros pana in momentul servirii. Pofta Buna!
Vezi si reteta: Fursecuri cu lamaie