Fursecuri cu coacaze

Reteta de fursecuri cu coacaze este ideala pentru cei mici. Este sezonul coacazelor parfumate , asa ca este pacat sa nu profitam din plin. Pentru un plus de aroma, am folosit extract de vanilie pregatit in casa, dar puteti adauga si zahar vanilat. Va recomand sa incercati reteta !
Ingrediente:

100 gr unt 82% grasime, 75 gr zahar pudra, 2 oua, 190 gr faina, 1/2 lingurita praf de copt, 1 lingurita extract de vanilie, 1 praf de sare.

Decor - 200 gr coacaze ( rosii si negre)

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

42 bucati

4.9/5 - (66 votes)

Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra pentru 3-4 minute.

Adaugam ouale si extractul de vanilie .

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt  , praful de sare si amestecam bine.

Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).

fursecuri-cu-ciocolata-7

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici ( diametru ~3 cm).

In fiecare fursec adaugam prin apasare coacaze rosii si coacaze negre.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.

Dupa coacere le lasam cateva momente sa se racesca si  se pun pe un gratar de racire.

Se servesc in maxim 6 ore.  Pofta Buna!

Pentru a vedea si alte  retete cu coacaze , gasiti aici mai multe retete de desert.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.