Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra pentru 3-4 minute.
Adaugam ouale si extractul de vanilie .
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt , praful de sare si amestecam bine.
Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.
Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici ( diametru ~3 cm).
In fiecare fursec adaugam prin apasare coacaze rosii si coacaze negre.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.
Dupa coacere le lasam cateva momente sa se racesca si se pun pe un gratar de racire.
Se servesc in maxim 6 ore. Pofta Buna!
Pentru a vedea si alte retete cu coacaze , gasiti aici mai multe retete de desert.
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează