Crema caramel

O crema fina si aromata - perfecta pentru un desert reusit !
Ingrediente:

200 ml lapte, 10 linguri zahar, 1 ou, 200 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 200 ml sos caramel

Timp preparare

30

Nr. portii

1

4.1/5 - (34 votes)
  1. Intr-un vas se amesteca zaharul, laptele si oul pana obtinem o compozitie omogena. Punem vasul pe foc si amestecam continuu pana crema incepe sa se ingroase (cca 3 min de la primul clocot) si devine ca un sirop.

crema caramel4 (1)

2. Compozitia obtinuta se lasa sa se racesca cca 15 min apoi se adauga vanilia , untul taiat cubulete si mixam.

crema caramel4 (2)

3. Peste crema obtinuta adaugam sosul caramel (reteta aici) si mixam .

 

 

crema caramel1

4. Vom obtine o crema perfect untoasa, fara aspect taiat sau aglomerari.

crema caramel 2

Se foloseste la obtinerea prajiturilor, ruladelor si torturilor.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ma pe Instagram si afla cele mai NOI retete!

#desertdecasa #mariapopalifestyle