full screen background image

Fursecuri cu fulgi de ovaz

O gustare delicioasa cu : miere , scortisoara si fulgi de ovaz ! Rapid si bun 🙂

Fursecuri cu fulgi de ovaz

Ingrediente:

200 gr unt, 100 gr fulgi ovaz, 310 gr faina, 1 lingura cu smantana, 4 linguri zahar brun, 2 linguri cu miere, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 pliculet vanilie, 1 lingurita scortisoara.

Instructiuni preparare

1. Untul se mixeaza cu zahar pana obtinem o compozitie omogena.

2. Adaugam smantana, mierea, vanilia, scortisoara  si mixam pentru 2-3 min.

3. Peste compozitia formata se adauga faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu , fulgii de ovaz si praful de sare.

4. Amestecam pana obtinem un aluat omogen. Se pune intr-un bol , acoperim cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 min.

fursecuri cu fulgi de ovaz si miere 4

5. Dupa acest timp aluatul se modeleaza in bile micute si uniforme.

fursecuri cu fulgi de ovaz si miere 3

6. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si cu o furculita se apasa usor, vezi foto.

fursecuri cu fulgi de ovaz si miere 2

 

fursecuri cu miere si fulgi de ovaz 1

7. Se coc la 180 C (cuptorul preincalzit)  , cca 15 min.

8. Dupa coacere se pun la racit pe un gratar.

Se servesc alaturi de ceai sau cafea, un deliciu.

Fursecuri cu fulgi de ovaz
(26 voturi)

___________________________________________________

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Cafe frappe

Cafe Frappe - o bautura rece pe baza de cafea si lapte, ideala pentru un moment de rasfat intr-o zi...

Închide