Buseuri cu nuci

Buseurile cu nuci sunt preferatele mele. Sunt extrem de gustoase , iar foietajul cu nuca ofera deliciu maxim. Voua va plac preparatele de patiserie ?
Ingrediente:

Foietaj de casa - 1/2 portie.

Umplutura - 70 gr nuca , 1 albus, 3 linguri zahar, 3 linguri pesmet, 1/2 lingurita esenta vanilie.

Decor - 1 ou , zahar pudra vanilat.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

12 bucati

4.6/5 - (31 votes)

Buseuri cu nuci . Cele mai bune deserturi. Retete de buseuri. Retete de patiserie  cu nuca.

buseuri cu nuci

Vezi Reteta Foietaj de Casa

Umplutura – Albusul se bate spuma cu zahar, se amesteca cu miezul de nuca macinat , vanilia si pesmetul.

buseuri cu nuci 1

Aluatul se intinde intr-o foaie cu o grosime de 1/2 cm si indepartam marginile.

buseuri cu nuci 2



Adaugam umplutura  pe lungimea aluatului si rulam strans.

buseuri cu nuci 4

Din restul de aluat  formam si cel de-al doilea rulou.

buseuri cu nuci 5

Rulourile formate le taiem in bucati  de 8 cm (cu un cutit cu lama incalzita), se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

buseuri cu nuci 6



Se coc la o temperatura de 220 C in primele 10 min apoi la 180C – pana devin aurii.

buseuri cu nuci

Nu se deschide cuptorul in primele 5 min !!!

buseuri reteta imagine

Dupa coacere le lasam sa se racesca complet apoi le pudram cu zahar farin.

Vezi si reteta : Croissante

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Toate fotografiile si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „DesertdeCasa.ro”. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.

Copyright © 2014-2022 Desert de Casa. Toate drepturile rezervate.