full screen background image

Buseuri cu nuci

Buseurile cu nuci sunt preferatele mele. Sunt extrem de gustoase , iar foietajul cu nuca ofera deliciu maxim. Voua va plac preparatele de patiserie ?

Buseuri cu nuci

Timp preparare:

1 ora

Portii:

12 bucati

Ingrediente:

Foietaj de casa - 1/2 portie.Umplutura - 70 gr nuca , 1 albus, 3 linguri zahar, 3 linguri pesmet, 1/2 lingurita esenta vanilie.Decor - 1 ou , zahar pudra vanilat.

Instructiuni preparare

Buseuri cu nuci . Cele mai bune deserturi. Retete de buseuri. Retete de patiserie  cu nuca.

buseuri cu nuci

Vezi Reteta Foietaj de Casa

Umplutura – Albusul se bate spuma cu zahar, se amesteca cu miezul de nuca macinat , vanilia si pesmetul.

buseuri cu nuci 1

Aluatul se intinde intr-o foaie cu o grosime de 1/2 cm si indepartam marginile.

buseuri cu nuci 2



Adaugam umplutura  pe lungimea aluatului si rulam strans.

buseuri cu nuci 4

Din restul de aluat  formam si cel de-al doilea rulou.

buseuri cu nuci 5

Rulourile formate le taiem in bucati  de 8 cm (cu un cutit cu lama incalzita), se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

buseuri cu nuci 6



Se coc la o temperatura de 220 C in primele 10 min apoi la 180C – pana devin aurii.

buseuri cu nuci

Nu se deschide cuptorul in primele 5 min !!!

buseuri reteta imagine

Dupa coacere le lasam sa se racesca complet apoi le pudram cu zahar farin.

Vezi si reteta : Croissante

Pofta Buna!

Buseuri cu nuci
(25 voturi)

Vase si ustensile

Colaborari

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Crema de zahar ars cu lamaie

Aroma de lamaie, textura fina si caramel delicios !

Închide