full screen background image

Fursecuri cu ciocolata alba , fistic si merisoare

Fursecuri fragede cu ciocolata aba , fistic si merisoare – o explozie de bunatate , ideale pentru mese festive.

Fursecuri cu ciocolata alba , fistic si merisoare

Timp preparare:

1 ora

Portii:

~ 750 gr

Ingrediente:

Aluat - 200 gr unt 82% grasime, 100 gr zahar pudra, 2 oua, 260 gr faina pentru prajituri, 1 lingurita extract de vanilie, 3 gr bicarbonat de sodiu, 1 praf sare.Decor - 200 gr cicolata alba, 40 gr merisoare , 40 gr fistic.

Instructiuni preparare

Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra pentru 3 minute.

Adaugam ouale si extractul de vanilie .

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu , praful de sare si amestecam bine.

Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.

Dupa coacere se pun pe gratar sa se racesca complet.

Ciocolata se topeste pe baie de abur , se adauga uleiul si amestecam bine.

Fiecare fursec se trece cu fata prin ciocolata alba, apoi se pun pe gratar.

Le presaram cu merisoare si fistic, apoi le punem intr-un loc racoros pana se intareste ciocolata.

Fursecurile se pun pe platou si le pastram la rece pana in momentul servirii.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Fursecuri cu ciocolata alba , fistic si merisoare
(4 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajtura cu branza dulce si bezea

Prajitura cu branza dulce , lamaie si bezea - o prajitura fina si aromata !

Închide
Website Malware Scan