Briose cu banane. Reteta Briose cu banane.
Indepartam coaja bananelor si zdrobim miezul cu o furculita.
Adaugam zaharul, ouale, uleiul, zaharul vanilat, bicarbonatul si praful de copt stins, scortisoara si sarea.
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam smantana si mixam pana se incorporeaza.
Adaugam nuca macinata si amestecam.
Adaugam faina si mixam maxim 1 minut.
Dizolvam cacaua in 3 linguri de compozitie si o adaugam peste aluat.
Turnam compozitia in forme de briose, tapetate cu hartie speciala.
Presaram fulgi de migdale si punem tava in cuptorul preincalzit la 190C.
Coacem briosele cu banane pentru 25 minute.
Dupa coacere, briosele cu banane sunt transferate pe un gratar de racire.
Pentru servire, pudram desertul cu zahar pudra vanilat.
Sa aveti pofta!
Vezi si reteta=>Prajitura Zi si Noapte