Bomboane cu ciocolata si nuca de cocos

Bomboane cu ciocolata si nuca de cocos, un desert de nota 10. Un gust aproape identic cu ciocolata de casa, compozitia Bomboanelor  cu ciocolata si nuca de cocos incanta prin aroma si savoare. Testeaza reteta si convinge-te de bunatatea acestui desert!
Bomboane cu ciocolata si nuca de cocos
Ingrediente:

Compozitie - 150 gr biscuiti, 1  lingura cacao, 100 gr zahar pudra, 6 linguri  lapte, 10 ml esenta rom, 50 gr unt,  70 gr nuca de cocos, 5 gr zahar vanilat.

Decor - 100 gr ciocolata alba, 5 ml ulei, 20 gr ciocolata neagra.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

14

5/5 - (32 votes)

Untul,  la temperatura camerei,  se mixeaza cu zaharul pudra pana obtinem o compozitie cremoasa.

Maruntim biscuitii  pana obtinem o compozitie fina.

Amestecam compozitia de unt cu biscutii, cacaua, laptele, esenta de rom, zaharul vanilat si nuca de cocos.

Vom obtine o compozitie omogena si usor de modelat.

Impartim compozitia in 14 bucati si le modelam sub forma rotunda.

Ciocolata alba  se topeste pe baie de abur si o amestecam cu ulei.

Trecem bomboanele formate prin ciocolata, ajutandu-ne de o lingurita si o furculita.

Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si razuim ciocolata neagra.

Se pun la rece pana se intareste ciocolata si apoi le transferam pe hartii speciale.

Se servesc in maxim 2 zile.

Sa aveti pofta!

Vezi si reteta: Prajitura Alba ca Zapada

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *