Ciocolata, cirese si pandispan pufos – un desert delicios si la indemana oricui. yam, yam

Timp preparare:
30 minPortii:
2 buc ( dimensiune tava - lungime 25 cm/latime 6.3 cm/inaltime 6.3 cm )Ingrediente:
6 oua, 120 gr zahar, 130 gr faina +20 gr pentru cirese, 1 pliculet zahar vanilat, 1 praf sare, 5 linguri apa minerala rece, 1 pliculet praf de copt, 4 linguri ulei, 36 cirese , 50 gr ciocolata , 3 linguri cacao.Instructiuni preparare
1. Ciresele se spala apoi indepartam coditele si samburii . Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu zaharul si praful de sare.
2. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, zaharul vanilat si apa minerala. Compozitia formata se amesteca usor cu albusurile batute.
3. Adaugam treptat faina + praful de copt si amestecam usor pana se incorporeaza.
5. Din compozitia obtinuta oprim 4 linguri de compozitie iar restul se amesteca cu cacao si ciocolata rasa.
6. In tavile tapetate cu hartie de copt asezam un strat de compozitie cu cacao si 9 cirese tavalite prin faina.
7. Vom avea 2 straturi compozitie cacao , 2 straturi cirese iar deasupra vom adauga compozitie alba.
8. Amestecam cu o furculita din loc in loc, usor, fara sa deranjam prea mult ciresele.
9. Introducem checurile in cuptorul preincalzit la 180 C , pentru cca 20 – 25 min, pana devin usor rumene.
10. Checul cu cirese si ciocolata se lasa sa se racesca complet apoi se portioneaza pentru servire.
Pofta Buna!
Blendere – modele online
Un blender de ultima generatie este in prezent o necesitate in orice …
Cea mai iubita prajitura din Romania
Dr. Oetker România a împlinit în acest an 20 de …