full screen background image

Rulouri cu frisca

Rulouri crocante umplute cu frisca aromata – un desert minunat , rapid si bun !

Rulouri cu frisca

Timp preparare:

1 ora si 40 min.

Portii:

18 bucati

Ingrediente:

Aluat - 550 gr faina alba tip 480 , 250 gr unt 82% grasime, 1 lingurita otet, 1 /4 lingurita sare, 200 ml apa rece.Umplutura - 200 gr frisca batuta vanilataDecor - zahar farin.

Instructiuni preparare

Reteta Foietaj de casa o gasiti aici

Foietajul se intinde cu ajutorul fainii intr-o foaie de grosime potrivita si forma dreptungiulara.

rulouri-cu-frisca-2

Taiem aluatul in fasii – latime 3 cm si lungime 30 cm.

Fiecare fasie de aluat se rasuceste pe conul metalic (neuns), astfel incat sa acopere partial stratul anterior .

Rulourile formate se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 200C~ 20 minute.

 

rulouri-cu-frisca-3

Dupa coacere , le lasam sa se racesca complet apoi scoatem cu grija conurile.

rulouri-cu-frisca-4

Umplem rulourile cu frisca vanilata (rece) .

rulouri-cu-frisca-5

Le pudram cu zahar farin si le servim.

rolls-with-creamPofta Buna!

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Rulouri cu frisca
(102 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Crema de ciocolata

Crema perfecta pentru cel mai bune deserturi : tort, prajituri, fursecuri si rulada. Simpla, rapida si extrem de fina!

Închide