Reteta Prajitura cu morcovi. Retete prajituri de post. Prajituri de post. Prajitura pufoasa cu morcovi
Intr-un vas amestecam apa minerala, praful de copt, morcovul pasat, zaharul, zaharul vanilat, uleiul si sarea.
Se adauga faina amestecata cu nuca de cocos.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam stafidele si amestecam .
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Prajitura se coace in cuptorul preincalzit la 180 C pentru 30 minute.
Se lasa sa se racesca 10 minute , adaugam marmelada si o intindem uniform pe toata suprafata.
Peste stratul de marmelada se presara nuca taiata marunt .
Se lasa sa se racesca complet in tava de copt , se scoate cu grija si se portioneaza.
Pe blog gasiti si o reteta de prajitura Tavalita in varianta de post (reteta aici), pufoasa si delicioasa.
1 thoughts on “Prajitura cu morcovi”
E foarte sănătoasa si buna aceasta prăjitura.
Am făcut-o si eu. De ce nu creste? Trebuie sa mai pun un pliculeț de praf de copt? Sau am pus mai mult morcov si de aceea nu a crescut?