New York Rolls reteta. New York Rolls in imagini. New York Rolls forma.
Preincalzim cuptorul la 200C / cu ventilatie.
Pentru acesta reteta am folosit o forma de 12 prajituri , din silicon, dimensiuni 29 x 20.5 x 3 cm.
Taiem foietajul in 11 fasii , cca 3 cm in latime.
Rulam strans fiecare fasie si o asezam in forma.
Punem forma de prajituri in tava de copt a cuptorului.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200C/ cu ventilatie.
Asezam peste forma de prajituri o hartie de copt si o tava de copt (goala) / dimensiune 30×20 cm.
Coacem 20 minute, scoatem tava si intoarcem prajiturile.
Adaugam hartia, tava goala si continuam coacerea inca 15 minute.
Indepartam tava goala, hartia si mai coacem 5 minute.
Dupa coacere mai lasam prajiturile in cuptor, maxim 5 minute.
Le lasam sa se raceasca complet si apoi le formam spatiu pentru umplutura .
Am folosit un bat de frigaruie pentru a crea spatiu de umplere- vezi foto.
Punem nutela intr-o punga de ornat si umplem spatiile formate.
Am incalzit ciocolata intr-un vas, pe baie de abur, si am amestecat-o cu ulei.
Trecem fiecare New York Rolls prin glazura de ciocolata si decoram cu arahide coapte si maruntite.
Le punem la frigider pana se intareste ciocolata si apoi servim .
Sa aveti pofta la New York Rolls!
Vezi si reteta: Prajitura Alba ca Zapada