New York Rolls

New York Rolls, noul produs de patiserie, devenit celebru la finele anului 2022 cucereste toti iubitorii de dulce. Reteta mea de New York Rolls contine: aluat foietaj copt si crocant, umplutura generoasa de nutella si glazura de ciocolata cu arahide coapte si maruntite. Nu am gasit forme in magazinele online, dar am gasit o varianta ieftina si la indemana pentru gospodine. Te invit sa testezi reteta New York Rolls  si sa te bucuri de bunatatea acestui desert.
New York Rolls
Ingrediente:

400 gr foietaj, 100 gr nutella, 100 gr ciocolata, 1 lingurita ulei, 50 gr arahide coapte si maruntite.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

11 bucati

5/5 - (20 votes)

New York Rolls reteta. New York Rolls in imagini. New York Rolls forma.

Preincalzim cuptorul la 200C / cu ventilatie.

Pentru acesta reteta am folosit o forma de 12 prajituri , din silicon, dimensiuni 29 x 20.5 x 3 cm.

Taiem foietajul in 11 fasii , cca 3 cm in latime.

Rulam strans fiecare fasie si o asezam in forma.

Punem forma de prajituri in tava de  copt  a cuptorului.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200C/ cu ventilatie.

Asezam peste forma de prajituri o hartie de copt si o tava de copt (goala) / dimensiune 30×20 cm.

Coacem 20 minute, scoatem tava si intoarcem prajiturile.

Adaugam hartia, tava goala si continuam coacerea inca 15 minute.

Indepartam tava goala, hartia si mai coacem 5 minute.

Dupa coacere mai lasam prajiturile in cuptor, maxim 5 minute.

Le lasam sa se raceasca complet si apoi le formam spatiu pentru umplutura  .

Am folosit un bat de frigaruie pentru a crea spatiu de umplere- vezi foto.

Punem nutela intr-o punga de ornat si umplem spatiile formate.

Am incalzit ciocolata intr-un vas, pe baie de abur,  si am amestecat-o cu ulei.

Trecem fiecare New York Rolls prin glazura de ciocolata si decoram cu arahide coapte si maruntite.

Le punem la frigider pana se intareste ciocolata si apoi servim .

Sa aveti pofta la New York Rolls!

Vezi si reteta: Prajitura Alba ca Zapada

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *