O prajitura pufoasa cu stafide si ciocolata. Desertul ideal pentru masa de Craciun!

Timp preparare:
100 minPortii:
1Ingrediente:
Aluat - 200 gr unt, 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 350 gr faina, 100 gr stafide.Decor - 100 gr ciocolata , fulgi din zahar de la Dr. OetkerInstructiuni preparare
1. Untul se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozite omogena.
2. Adaugam ouale si continuam baterea pana se incorporeaza.
3. Praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt se vor adauga peste compozitia formata.
4. Amestecam usor apoi introducem compozitia la mixat pentru 1min.
5. Adaugam stafidele si amestecam.
7. Compozitia formata se pune intr-o forma de guguluf (unsa si tapetata cu faina).
8. Se coace timp de 30 minute la foc potrivit.
9. Dupa coacere se lasa sa se racesca complet apoi se scoate usor din forma.
10. Ciocolata se topeste pe baie de abur apoi se toarna peste guguluf.
11. Se decoreaza cu fulgi din zahar si se introduce la rece pentru 2-3 minute.
Pofta Buna!
Mixer cu bol Tefal Prepline HT413
Mixer cu bol Tefal Prepline HT413, 450 W, bol rotativ …
Supermarket la tine acasa
Cei dragi s-au obisnuit sa aiba zilnic ceva dulce pe …