full screen background image

Paleuri cu ciocolata

Paleuri cu ciocolata – cele mai bune fursecuri ale copilariei !

Paleuri cu ciocolata

Timp preparare:

1 ora si 30 min.

Portii:

70 paleuri

Ingrediente:

Aluat - 200 gr unt 82% grasime, 150 gr zahar pudra, 3 oua, 380 gr faina, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita extract de vanilie, 1 praf de sare.Crema - 200 gr ciocolata neagra, 200 ml smantana pentru frisca 35% grasime, 1 lingurita esenta de rom.Decor - 50 gr ciocolata neagra .

Instructiuni preparare

Reteta de Crema Ganache – aici

Intr-un bol mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul farin, extractul de vanilie si praful de sare ~ 3 minute.

paleuri-cu-ciocolata-reteta-3

Adaugam treptat ouale si mixam pana obtinem o compozitie omogena.

paleuri-cu-ciocolata-reteta-4

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.

Compozitia obtinuta se pune intr-un pos prevazut cu varf rotund .

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam mici aveline cu distanta intre ele, vezi foto.

paleuri-cu-ciocolata-reteta-2

Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180 C , cca 10-12 minute.

paleuri-cu-ciocolata-reteta-1

Lasam fursecurile sa se racesca complet apoi asezam cate o avelina de crema.

paleuri-cu-ciocolata-reteta-7

Le unim  doua cate doua .

paleuri-cu-ciocolata-reteta-6

Le decoram cu gratar de ciocolata topita si le introducem la rece pentru minim 20 minute.

paleuri-cu-ciocolata-reteta-5

Le pastram la rece pana in momentul servirii.

paleuri-cu-ciocolata

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Paleuri cu ciocolata
(214 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




2 thoughts on “Paleuri cu ciocolata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Sofran

Sofranul face parte din famila de plante Iridaceae (familia irisulului) si este considerat cel mai scump condiment din lume; acest...

Închide