Paleuri cu ciocolata retete. Reteta de Paleuri cu ciocolata. Fursecuri de casa.
Reteta de Crema Ganache – aici
Intr-un bol mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul farin, extractul de vanilie si praful de sare ~ 3 minute.
Adaugam treptat ouale si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
Compozitia obtinuta se pune intr-un pos prevazut cu varf rotund .
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam mici aveline cu distanta intre ele, vezi foto.
Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180 C , cca 10-12 minute.
Lasam fursecurile sa se racesca complet apoi asezam cate o avelina de crema.
Le unim doua cate doua .
Le decoram cu gratar de ciocolata topita si le introducem la rece pentru minim 20 minute.
Le pastram la rece pana in momentul servirii.
Pofta Buna!
2 thoughts on “Paleuri cu ciocolata”
Sant cele mai buone retete.
Pentru prima data am facut.. Foarte,foarte bune si usor de facut!