Fursecuri fragede cu nuca reteta. Fursecuri fragede cu nuca pentru Craciun.
Mixam untul cu zaharul pudra pana obtinem o compozitie cremoasa.
Adaugam galbenusurile si mixam 1 minut.
Adaugam esenta de vanilie, coaja de portocala si amestecam.
Adaugam faina si amesteca pana se formeaza un aluat omogen.
Punem aluatul intr-un pos cu sprit ( punga de decor prevazuta cu varf stelat).
Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, sub forma de stea, vezi foto.
Deasupra fiecarui fursec adaugam miez de nuca, vezi foto.
Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180C, pentru maxim 15 minute sau pana cand marginile devin usor aurii.
Dupa coacere, lasam fursecurile sa se racoreasca si le transferam pe un gratar de racire.
Le lasam sa se raceasca complet si apoi le decoram cu zahar pudra vanilat.
Descopera colectia de Fursecuri pentru Craciun!
Pofta buna!