full screen background image

Sirop de coacaze negre

Suc natural de coacaze negre, vitaminizant, mineralizant si detoxifiant. O bunatate daruita de natura !

Sirop de coacaze negre

Timp preparare:

30 min

Ingrediente:

2 kg coacaze- cca 1 l suc, 1 kg miere naturala (salcam)

Instructiuni preparare

1. Coacazele curatite de  frunze si  codite le spalam  in 3-4 ape , cu grija  pentru a nu le strivi.

sirop coacaze negre 3

2. Se pun intr-o  strecura­toare  se scurga de apa,  le transferam intr-un vas si  le mixam cu ajutorul unui blender vertical.

3. Compozitia formata se strecoara  printr-un tifon asezat deasupra unui vas , cu scopul de a elimina semintele.

sirop coacaze negre 2

4. Sucul rezultat se mixeaza cu mierea , cca 1 min.

sirop coacaze negre 1

5. Siropul se pune in paharele mici de unica folosita si se congeleaza. Dupa 4-5 ore de congelare, cuburile se scot , se pun in pungi si se pastreaza in congelator.

Pentru servire se scot din congelator, se pun in pahare si adaugam apa plata sau minerala. Se amesteca bine cu o lingurita pana la decongelarea completa a sucului.

sirop coacaze negre natural

Dupa preferinta se poate adauga miere si lamaie.

Pofta Buna!

Sirop de coacaze negre
(9 voturi)

___________________________________________________

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura de post cu biscuiti

Prajitura de post cu biscuiti , un desert excelent ! O prajitura aromata , bogata in ciocolata , stafide, merisoare,...

Închide