Fursecuri cu nuca de cocos si ciocolata alba. Retete Fursecuri cu nuca de cocos . Retete fursecuri.
Untul la temperatura camarei se mixeaza cu zaharul pudra si zaharul vanilat, cca 3 minute.
Adaugam ouale si extractul de vanilie .
Mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam faina amestecata cu bicarbontul de sodiu , praful de sare si amestecam bine.
Dupa ce am incorporat complet faina mixam compozitia pentru 1 minut.
Compozitia obtinuta se pune intr-un pos cu dui (varf rotund).
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt turnam compozitia in forme mici.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 C si se coc pentru cca 10 minute, pana ce baza fursecurilor devine aurie.
Dupa coacere se pun pe gratar sa se racesca complet.
Ciocolata se topeste pe baie de abur si se amesteca bine cu ulei.
Luam (cu trei degete ) cate un fursec si il introducem cu fata in ciocolata.
Se pun pe gratar si le presaram cu nuca de cocos.
Le lasam sa se racesca complet apoi le pastram la rece pana in momentul servirii.
Vezi si reteta : Fursecuri cu nuca si bezea
Pofta Buna!