Untul se spumeaza cu zaharul farin si zaharul vanilat pana obtinem o consistenta cremoasa.
Adaugam treptat galbenusurile si se continua baterea pana ce compozitia capata consistenta unei creme.
Se adauga faina si se amesteca usor , pana se incorporeaza intreaga cantitate.
Compozitia obtinuta se toarna cu posul cu sprit (varf stelat ), pe tava tapetata cu hartie de copt, in forma unei aveline trase.
Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-220 C pana capata la baza o culoare aurie.
Ciocolata se topeste pe baie de abur si se mentine calda pana sunt gata fursecurile.
Dupa coacere si racire fursecurile se trec (cu varful) prin ciocolata , se pun pe hartie si decoram cu nuca de cocos.
Se introduc la rece iar dupa ce se intareste ciocolata se pun pe platou.
4 thoughts on “Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos”
F frumoase si e cam greu de crezut ca isi pastreaza asa forma mai ales ca are atata unt in compozitie…untul la temperatura cuptorului se topeste prin urmare se strica si forma lor spritzata.
le-am incercat..sunt super…si isi pastreaza forma…
Pot folosi margarina in lux de unt?
Recomand unt, puteti inlocui cu margarina pentru prajituri.